torsdag 29 december 2011

Snö tack

Här i Serre Chevalier väntar vi ivrigt på snö .. det ska snöa imorgon hela dagen så det är väldigt välkomnat.

Snø

söndag 25 december 2011

Julafton

Så jävla bra julafton ändå, underbar mat i rotesseriet och till det julklappsdelning. Sen drog vi till la grotte som hade öppet till sex på morgonen så najs. Resten tänker vi inte ta på bloggen haha men var hemma runt åtta på morgonen ..

Imorse drog Isabell och handlad snabbmat redigt gött. Nu gick Ella upp haha jag dör.

tisdag 20 december 2011

Franskt sjukhus

Idag var jag på ett mini franskt sjukhus och blev remisserad vidare till en special läkare i Briancon .. för de som undrar är det självklart öronen som krånglar ..

Anyway det var ju en upplevelse i sig haha snubben hade verkligen old school teknik men det funkade typ men som sagt haha näääää ..

söndag 18 december 2011

Inget varmvatten

Suck inget varmvatten så jag måste låna killarnas dusch men ja den är iaf underbar och så snällt av de att jag får låna den :)

Nu har gästerna kommit känns jätte spännande !

lördag 17 december 2011

Skidor

Idag har vi åkt skidor !! JA FÖR FAN.

Igår hade vi bar quiz fett men roligast av allt hade jag på grottan. Kunde verkligen inte sluta le och fan vad vi dansade helt jävla underbart. 








fredag 16 december 2011

Snö i Serre !!

Efter en mys kväll på Mojo igår då vi bara satt och snackade lite grann och drack vitt ( alltså alkoholfritt ) , nej mamma och pappa jag kommer inte bli alkis här nere :) ..
Så vaknade jag upp till sjukaste utsikten så mycket snö !! Snö upp till knäna utanför dörren .. Lång dag vi gjorde en låtsas frukost servering imorse så jag gick upp vid sju men det var skönt ändå att se hur det ska se ut.
Imorgon kanske vi åker skidor !! Då kommer jag bomba bloggen med bilder så nu blir lite sugna där hemma !!

Ikväll öppnar vi baren men bara för personalen för att köra en test kommer bli intressant att se vad guiderna har gjort för bar quiz det ryktas att man kan vinna bubbel ..




torsdag 15 december 2011

Torsdag

Tung dag men jag har världens mysigaste kollegor.
Tog ett beslut idag som jag mår så dåligt över att jag vill krypa ur mitt skinn men nu är det gjort iaf.
Dock så har jag skaffat liftkort :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Äntligen !!!!!

onsdag 14 december 2011

Mojo

Haha man blir verkligen helt slut efter en dags städande och servis övning så igår somnade jag vid tio !!

Nu sitter jag på mojo en bar och chattar lite och lägger upp lite bilder ikväll hoppas jag på att ha riktigt kul men ändå ta det lugnt.

Idag fick vi våra tröjor tur att de är tillfälliga för de var inte helt perfekta men de var en fin färg iaf :)

Guiderna får åka skidor snyft :'(


måndag 12 december 2011

Snö !

Utsikt från balkongen 
Idag vaknade jag av att min roomie väckte mig för att säga "Om du inte vill bli väckt ta täcket över huvudet för jag ska tända i taket" hahahaa jag tyckte det var rätt komiskt för det lät ju rätt dumt istället gick jag upp och kollade på utsikten för här snöar det som bara den !!

Hotellet forsätter att städas och vi blir mer och mer sugna på att testa backarna, vi har ett fett samarbete med en butik så vi får prova vilka skidor vi vill for free.

För övrigt så är vi som sagt i Frankrike vilket innebär att allt är stängt i fyra timmar under dagen .. antar att de måste ta en siesta för solen är så stark hehe ..

Ikväll blir det ölspel jag är så sugen, igår tog vi det lugnt och såg sällskaps resan vilket haha vi blev jävligt mobbade för idag av våra kollegor. Inte lätt att vara duktig i "Serre".


lördag 10 december 2011

Lördag i "Serre"

Idag skulle hotellet städas och jag fick rosterriest med en tjej som heter Isabell vi var galet effektiva och några nysningar senare satt vi ute på terassen med solen och värmen i ansiktet .. Nice !?
Vi blev lediga runt 14 och då gick vi runt lite i staden för att ta reda på var man kan hitta simkort och liftkort gick ju sådär .. Allt var stängt över lunchen för vi är ju i Frankrike :) !! 

Nu ska jag handla brun utan sol, öl och hårspray.

Framme !!

På torsdagen förfestade vi på grannens rum sen va vi ute hela natten på en bar/klubb som vi trodde skulle vara super hypad, dock så såg det mer ut som en fritidsgård några för många öl senare hamnade vi på ett lite annorlunda ställe .. eh haha jag säger inte mer en transa.

Efter drog vi på efterfest hem till mig och min roomies hotell rum, så ja sov en del på flyget kan jag säga. Kan nog förklara hur jag lyckades somna med ett glas vatten i handen som jag spillde ut på hela mig själv .. 

I Geneve så mötte vi en fransman som tyckte det var jävligt najs att köra fort på serpentinvägar .. Han sa "Oroa er inte jag kör aldrig så här med gästerna." Haha hur kunde man inte vara orolig !!

Väl framme möttes vi av vår hotell manager, super trevlig !! En god middag senare så gick vi och kollade på vår lägenhet, får lägga upp bild på den senare .. Delar rum med två andra tjejer.

Sen drog vi ut för att hitta lite säsongare bilder nedan :














måndag 5 december 2011

Kurs

 Kursen denna veckan sker på Hotel Mercur i köpenhamn granne med kända biografen nedan. All kurs sker på engelska så det känns lite annorlunda om man inte är van vid att prata engelska ca sju timmar om dagen. Kursen är uppdelad i olika teman och info, idag handlar det mest om företagets vision och historia.

söndag 4 december 2011

Köpenhamn

Är framme i Köpenhamn och har en intensiv vecka framför mig.
Väldigt få som ska till Serre Chevalier väldigt underligt men vissa 
kanske redan är där ?
Iaf min rumskamrat här är trevlig och jag är så hungrig ikväll lagar
alla kockar spagetti och köttfärsås, haha är rädd att jag kommer behöva
visa mina skills i servering senare i veckan ..

Kram på er där hemma 

Hej då

Tjena, idag vid den här tiden har jag lämnat hemmet och är på väg till köpenhamn för några dagars utbildning.
Kommer sakna er alla så otroligt mycket tack för dessa två sista helgerna och de som var där <3

lördag 3 december 2011

Packa

Imorgon åker jag och det känns galet, jag har inte ens packat klart.
Alldeles nyss sa jag hej då till Anna vilket gjorde ont i hjärtat .. Men
vi ska ses i Australien så är det bara.
Fick också en fin present som kommer värma mig där borta :)
Jag har tjugo grejer kvar att packa nu så ska kila.

Tycker denna bilden beskriver vår vänskap ganska bra massa skratt !!

torsdag 1 december 2011

Franska Alperna 2011-2012

Skibum
Tänkte berätta ungefär när jag bestämde mig för att jag ville säsonga.
När jag var cirka 6 år så var vi på ett hotell i Österrike, i resturangen blev vi serverade av en tjej som var svensk. Jag frågade mamma och pappa vad gjorde hon här så förklarade mina föräldrar att man kunde åka skidor hela dagarna och jobba om man ville efter gymnasiet vilket kallades för säsonga. 
Åka skidor hela dagarna fastnade i mitt huvud .. Så nu åker jag alltså om tre dagar!